Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları
24 Mar 2018 / Cmt 13:42
/ 169 Kez Okundu
| |

Osmaneli ilçesi genelinde uyuşturucunun yaygınlaşmasını engellemek amacıyla ihbarları değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir şahsı üzerindeki 30 gram bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde ile yakaladı

Osmaneli ilçesi genelinde uyuşturucunun yaygınlaşmasını engellemek amacıyla ihbarları değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir şahsı üzerindeki 30 gram bonzai diye tabir ed ilen sentetik uyuşturucu madde ile yakaladı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaneli illçesinde de sentetik uyuşturucu, gençleri günden güne zehirlemeye devam ediyor. Gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine ve uyuşturucu kullanıcılara nefes aldırmayan Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları ihbarları değerlendirerek bu alanda başarılı bir grafik çizmeyi ise sürdürüyor. Osmaneli Haceloğlu mahallesinde hareketlerinden şüphelen ilene E.S. (21) isimli şahsı durduran ekipler, üzerinde yaptıkları arama neticesinde 30 gram bonzai diye tabir ed ilen sentetik uyuşturucu madde ile yakaladı. Gözaltına alınan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk ed ilen şüpheli, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak B ilecik M. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.