Osmaneli’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaneli’de İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı
12 Mar 2018 / Pzt 17:24
/ 59 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.
Osmaneli İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu olduğu programa, Kaymakam Edip Çakıcı, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, İyi Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, CHP İlçe Başkanı Saik Üstün, okul müdürleri, öğretmenler, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından hazırlanıp sunulan programda şiirler okundu. İstiklal Marşının kabulü oyunu ve "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı oratoryo gösterisi büyük beğeni kazandı. Okullar arasında düzenlenen ’ İstiklal Marşını En Güzel Okuma’ yarışmasında dereceye giren öğrencilerin milli marşı okumaları ve öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle program sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.