Osmaniye Belediyesi 3. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaniye Belediyesi 3. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali başlıyor
26 Mar 2018 / Pzt 16:41
/ 141 Kez Okundu
| |

Osmaniye Belediyesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Osmaniye Belediyesi Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali’nin hazırlıklarına başladı

Osmaniye Belediyesi, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Osmaniye Belediyesi Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali’nin hazırlıklarına başladı.
Osmaniye Belediyesi 3. Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali kapsamında birbirinden farklı yarışmalara ve etkinliklere imza atılacak. Osmaniye’de yaşanmış, unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarının oynanacağı festival kapsamında, gıç gıçtan çelik çomağa, kiriştek çevirmeden çember çevirmeye, gülle ve kağıttan uçak yapımı gibi daha birçok oyunlar oynanacak ve öğretilecek.
Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Çocuklarımızın hayatında oyun oynamanın nasıl bir yer tuttuğunu görebilmek için ‘ Oyunlarımız’ temalı resim yarışmamıza tüm çocuklarımızın katılımını bekliyoruz. Düzenlenen resim yarışmamızda dereceye giren ilk 10 katılımcıya bir günlük Osmaniye Masal Park sınırsız kulanım bilekliği belediyemiz tarafından hediye edilecektir. Yarışmacılar resimleri en geç 13 Nisan Cuma günü saat 17.00’a kadar Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze getirmelerini önemle belirtmek istiyorum” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.