Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açan zanlı adliyeye sevk edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açan zanlı adliyeye sevk edildi
02 Şub 2018 / Cum 13:02
/ 50 Kez Okundu
| |

Zeytinburnu’nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan Ahmet Burak G

Zeytinburnu’nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan Ahmet Burak G. yakalandı. Zanlı, emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Zeytinburnu 58’inci Bulvar’da 28 Ocak günü Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açılmış 1’i kadın olmak üzere yoldan geçen 3 kişi yaralanmıştı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olayın faili olduğu belirlenen Ahmet Burak G.(27) yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı emniyette yapılan işlemlerin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildi.
Sosyal medyada suçunu itiraf etti, emniyette susma hakkını kullandı
Zanlı Ahmet Burak G. beraberindeki Emirhan Döner ile birlikte yakalanmadan bir gün önce sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Zanlı, sosyal medya üzerinden suçunu itiraf ederek Bahri Örnek’i öldüreceğini iddia etti. Sosyal medyada bu açıklamaları yapan Ahmet Burak G. emniyette yapılan sorguda susma hakkını kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.