Otomobil hırsızlığı iddiasına adli kontrol

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Otomobil hırsızlığı iddiasına adli kontrol
31 Oca 2018 / Çar 16:00
/ 29 Kez Okundu
| |

Samsun’da park halindeki otomobili çalıp bir süre sonra terk ettiği iddia edilen şahıs polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Samsun’da park halindeki otomobili çalıp bir süre sonra terk ettiği iddia edilen şahıs polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, Samsun İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Z.G.(66) adlı yaşlı kadın otomobilini park ettiği yerde bulunmayınca polisten yardım istedi. Çalındığı ortaya çıkan otomobil 3 gün sonra Kökçüoğlu Mahallesi’nde polis tarafından terk edilmiş olarak bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek yaptıkları araştırma sonucu söz konusu otomobili 57 yaşındaki M.Ö.’nün çaldığını tespit etti. Hırsızlık Bürosu ekipleri olayla ilgili M.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen M.Ö. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren M.Ö. tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme M.Y.’yü adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.