Özbek turizmciler Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özbek turizmciler Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti
26 Oca 2018 / Cum 14:34
/ 60 Kez Okundu
| |

Vali Mustafa Tutulmaz, kente gelen Özbekistanlı turizm acente sahiplerini makamında kabul ederek Afyonkarahisar’ın termal, spor, sağlık ve kültür turizmini değerlendirdi

Vali Mustafa Tutulmaz, kente gelen Özbekistanlı turizm acente sahiplerini makamında kabul ederek Afyonkarahisar’ın termal, spor, sağlık ve kültür turizmini değerlendirdi.
Tutulmaz, karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyaret sırasında Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlayan her türlü çalışma ve faaliyetlerin destekçisi olacağını belirtti. Vali Mustafa Tutulmaz; “ Afyonkarahisar günden güne kendini tanıtan, tanıttıkça büyüyen ve büyüdükçe daha çok gelişen bir il olmaya devam ediyor. Son dönemlerde valilik olarak yürütülen her türlü faaliyetin olumlu geri dönüşümlerini almaktayız. Bu da bizi ziyadesiyle sevindirmektedir. Çünkü Afyonkarahisar’ın tanıtımı demek, katma değer sağlamak demektir. Tarihi, termali, kültürel ve doğal güzellikleri olarak büyük bir potansiyele sahip olan Afyonkarahisar’ımızın gerek yurt içinden gerekse yurt dışından daha fazla turist çekebilmek ve ilimizin ekonomisine daha çok katkı sağlayabilmek için valilik olarak her türlü desteğin verileceğini ifade etmek istiyorum” dedi.
Afyonkarahisar’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Özbekistanlı turizm acente sahipleri Aminova Sevara ve Umarova Shakhi da, misafirperverliklerinden dolayı Vali Tutulmaz’a teşekkürlerini sunarken Afyonkarahisar için önemli çalışmalarının olduğunu ve bu çalışmaların da şehrin paydaşları tarafından desteklenmesinin önemli olduğunu sözlerine eklediler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.