(Özel) Bu da bayiden gazete hırsızlığı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12 Şub 2018 / Pzt 15:13
/ 77 Kez Okundu
| |

İstanbul’un Fatih ilçesinde dağıtım şirketi tarafından bir bayinin önüne bırakılan gazeteler, henüz kimliği belirlenemeyen 1 kişi tarafından çalındı

İstanbul’un Fatih ilçesinde dağıtım şirketi tarafın dan bir bayinin önüne bırakılan gazeteler, henüz kimliği belirlenemeyen 1 kişi tarafın dan çalındı. İlçede son günlerde 2’inci kez yaşanan gazete hırsızlığı aynı bayinin güvenlik kamerası tarafın dan da kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, gazete, dergi ve mecmua dağıtım firması tarafın dan sabah erken saatlerde Fatih Neslişah Mahallesi Keçeci Mey dan Sokak’taki bir gazete bayiinin önüne bırakılan gazeteler kimliği belirsiz bir kişi tarafın dan çalındı. İddiaya göre ilçede son günlerde 2’inci kez gazete çalınması bayinin güvenlik kameraları ile kaydedildi.
Bayi yetkilisi Abuzer Arpacı, gazetelerin çalındığını ve neden çaldıklarına bir anlam veremediklerini söyleyerek şöyle dedi: “Sabah dükkana geldiğimde her zaman yerinden aldığım gazetelerin olmadığını fark ettim. Sonra dağıtım firmasını aradım. Gazete dağıtım firması, gazetelerin sabah saat 06.30 gibi bırakıldığını söylediler. Bunun üzerine bir hırsızlık olayının yaşandığını düşünerek güvenlik kamera kayıtlarını inceledim. Dağıtım firmasının gazeteleri bıraktıktan sonra birinin balyalar halindeki gazeteleri gelip çaldığını gördük.”
Arpacı, dükkan da yalnız olduğunu ve henüz suç duyurusun da bulunmadığını da anlatarak, hırsızın yakalanması için polise başvuracağını sözlerine ekledi.
Öte yan dan bayii önüne bırakılan gazetelerin 1 kişi tarafın dan çalınma anı, aynı işyerinin güvenlik kameraları tarafın dan da kayıt altına alındı. Kayıtlar da, sabah erken saatlerde bayi önüne bırakılan gazetelerden oluşan iki ayrı balya, başın da bere bulunan kimliği belirsiz bir kişi tarafın dan demir sepetten alınarak götürüldüğü yer alıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.