(Özel haber) Metrobüste yankesicilik mağdurları o anları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
20 Ara 2017 / Çar 16:41
/ 24 Kez Okundu
| |

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Güven Timleri’nin çalışması sonucu metrobüste hırsızlık yaptığı gerekçesi ile yakalanan şüpheliler, emniyet çıkışı görüntülendi

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bür o Amirliği ve Güven Timleri’nin çalışması s onucu metr obüste hırsızlık yaptığı gerekçesi ile yakalanan şüpheliler, emniyet çıkışı görüntülendi. Olaydan mağdur olan 2 kadın ise yaşanan o anları anlattı.
obüste" href="/tag/metr obuste/">Metr obüste hırsızlık ve yankesicilik yaptığı gerekçesi ile Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bür o Amirliği ekiplerinin Güven Timleri desteği ile kıskıvrak yakaladığı şüpheliler görüntülendi. Öte yandan yaşanan olayda telef onları çalınan 2 kadın ise o anları anlattı.
Şüphelilerden birisi yaklaşık 1 hafta önce olayın Avcılar Merkez Durağı’nda yaşandığını ifade ederek, " obüste" href="/tag/metr obuste/">Metr obüste aktarma yaptık, Söğütlüçeşme istikametine gidiy orduk. Cebimden telef onun çalındığını hissettim tam adım atmıştım. İçerideydim. Daha s onra oturdum arkadaşıma seslendim telef onumun çalındığını söyledim. Daha s onra arkadaşım inelim metr obüs plakasını alalım dedi. Yanımızda bir adam vardı. O kalktı yardımcı olmaya çalıştı bize. Bize de ’Metr obüs plakasını almayın ben sizi indireyim şüpheliler buradadır dikkat çeker’ dedi. Çalan kişi o kişiymiş zaten kamera kayıtlarını inceleyince anladık. Adamın telef onundan kendi telef onumu aradım. Ben adamın telef onunundan kendi telef onumu aramadan önce elini cebine attı. Daha s onra onu da kameradan izledik. Asayiş Bür o Amirliği ekipleri de sağ olsunlar ilk andan itibaren ilgilendiler" dedi.
Olaydan d olayı mağduriyet yaşayan yabancı uyruklu diğer kişi ise, "Avcılar’da metr obüsten telef onumu aldılar. Ben hissetmedim hiçbir şekilde. S onradan fark ettim. Çalındığını anladıktan s onra güvenliğe gittim söyledim. P olislere söyledik s onra sağ olsunlar 5 dakika s onra hemen buldular" diye k onuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.