(Özel) Oto tamircisinin yanmaktan son anda kurtulduğu anlar kamerada

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
23 Şub 2018 / Cum 09:13
/ 71 Kez Okundu
| |

İstanbul’da bir oto tamircisinde aracın motorunu temizleyen işçi bir anda bilinmeyen bir nedenden meydana gelen ufak çaplı patlamayla alevlerin arasında kaldı

İstanbul’da bir oto tamircisinde aracın motorunu temizleyen işçi bir anda bilinmeyen bir nedenden meydana gelen ufak çaplı patlamayla alevlerin arasında kaldı. İşçi yanmaktan son anda kurtulurken, diğer çalış anlar ise yangına müdahale etti. Yaşanan o anlar ise iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul’da bir oto tamircisinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Tamirhaneye bakım için gelen bir aracın motoru servis çalışanı tarafından temizlenirken aniden alev aldı. Alevlerin arasında kalan usta bir anda neye uğradığını şaşırdı. Panik içinde elindeki makineyi yere atıp kaçan ustanın yardımına diğer çalış anlar yetişti. Bir çalışan içi su dolu bidonla yangına müdahale ederken, diğer bir çalış anda hortumla su sıktı. Daha sonrada aracın ön kapağını açan çalış anlar yanan yere su döktü. Yaşanan o anlarda güvenlik kamerası ile saniye yansıdı.
Oto tamirci de yangın paniği kamerada
Yaşanan yangın paniği saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin motoru temizlerken bir anda alev aldığı görülüyor. Daha sonra çalışan panik içinde kaçarken, diğer çalış anlarında hortumla su sıkarak müdahale ettiği görülüyor. Arabayı yere indiren çalış anlar sonra da ön kapağını açarak yanan yere su döküyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.