Ozon terapi ile kronik hastalıklar da tedavi edilebiliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ozon terapi ile kronik hastalıklar da tedavi edilebiliyor
17 Ara 2017 / Paz 11:16
/ 31 Kez Okundu
| |

Fizik Tedavi Uzmanı Doktor Gamze Yılmaz Yanartaş, ozon terapi tedavi yöntemi ile kronik hastalıkların tedavisinde de olumlu sonuçlar alınmasının mümkün olduğunu söyledi

Fizik Te davi Uzmanı Doktor Gamze Yılmaz Yanartaş, ozon terapi te davi yöntemi ile kronik hastalıkların te davisinde de olumlu sonuçlar alınmasının mümkün olduğunu söyledi.
Medicana Konya Hastanesi Fizik Te davi Uzmanı Doktor Gamze Yılmaz Yanartaş, ozon terapi, te davi yöntemleri ve hangi hastalıklar da ozon terapinin fay dalı olacağı ile ilgili bilg iler verdi. Doktor Yanartaş, kış ayların da sık görülen üst ve alt solunum yolu enfeksiyonların dan ozon terapinin mikrop öldürme özelliği sayesinde kurtulabilineceğini belirterek, “H1N1 virüsünün neden olduğu domuz gribinin te davisinde de ozon terapinin mikrop öldürme özelliğinden dolayı, te davi edici etkisi görülmüştür. Ozon terapi yöntemiyle bağışıklık sistemi güçlendir ilerek yıl boyu karşılaşılab ilecek enfeksiyon hastalıklarına karşı direnç kazanmak da mümkün olmaktadır” dedi.

Ozon te davi birçok hastalığı te davi etmektedir”
Türkiye’de son yıllar da etkili te davi yöntemiyle pek çok kronik hastalıktan olumlu sonuçlar almanın mümkün olduğunu d ile getiren Doktor Yanartaş, “ Ozon te davisi kronik yorgunluğun giderilmesi, anti aging, cilt sağlığı ve sağlıklı zayıflama gibi genel fay dalarının yanın da şeker hastalığı, kalp damar hastalıkları, romatizmal hastalıklar, vücut ağrıları, viral hepatitler(Hepatit B ve C), allerjik hastalıklar, akciğer hastalıkları, bağırsaklar da spastik kolon-kolit ve egzema-sedef gibi pek çok önemli hastalığın da te davisinde başarıyla kullanılmaktadır. Ozon te davisinden en çok fay da gören hastaların başın da şeker hastalığın dan dolayı ayağın da iy ileşmeyen yaraları olan ve ayağının kesilmesi riskiyle karşı karşıya kalan hastalar gelmektedir” diye konuştu.

“Bağırsak ve eklem te davisinde ozon terapi
Bağırsaklara ve eklemlere uygulanan ozon te davi sayesinde çok başarılı sonuçlar alındığını belirten Yanartaş, “Sürekli yorgunluk, eklem ve kas ağrıları, isteksizlikle görülen fibromiyalji sendromun da da kan yoluyla uygulanan ozon te davisinden oldukça iyi sonuçlar alınmaktadır. Menisküs hasarların da, spor yaralanması ve kireçlemelerde eklem içi uygulanan ozon te davisi yöntemiyle çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Yaşlanma sürecinde oluşan denge sorunları, hafıza zayıflıkları, yaygın ağrılar, kalp ve damar sertliği gibi geriatrik sorunlar da da ozon terapi başarıyla uygulanmakta ve olumlu sonuçlar alınmaktadır. Metabolizmanın hızlanması, yağ yakımının başlatılması, yaşlanma sürecinin yavaşlatılması, vücutta biriken zararlı maddelerin temizlenmesinin hızlandırılması, hastalıklara karşı vücut direncinin artması da ozon terapi ile sağlanabilmektedir" şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.