Pazarcıları Odası Başkanı Özmen: “Türkiye’nin örnek pazarına sahibiz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pazarcıları Odası Başkanı Özmen: “Türkiye’nin örnek pazarına sahibiz”
30 Eyl 2017 / Cmt 12:12
/ 85 Kez Okundu
| |

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Kapadokya’nın gezilecek peribacalarının yanı sıra artık örnek alınacak bir pazar yerine sahip olduklarını söyledi

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Kapadokya’nın gezilecek peribacalarının yanı sıra artık örnek alınacak bir pazar yerine sahip olduklarını söyledi.
Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Türkiye’de ender yapılan hizmetlerin yapıldığı modern bir pazar yerine sahip olduklarını ifade ederken Türkiye’nin çeşitli illerinden belediye başkanları ve oda başkanlarının pazar yerini ziyaret ederek örnekleri aldıklarını söyledi. Özmen, “Öncelikle bu güzel pazar yerini bizlere kazandıran Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e teşekkür ediyorum. Türkiye’nin çeşitli illerinden belediye başkanları, oda başkanları gelip pazar yerimizi ziyaret ediyor ve örneklerini alıyor. Gerçekten Türkiye’de ender olan hizmetlerimiz var bizim. Mesela soğuktan, sıcaktan, yağmurdan, kardan kurtulduğumuz gibi alışveriş arabalarıyla huzurlu bir alışveriş yaptırıyoruz. Çocukların müşterilerimizi daha rahat alışveriş yapabilmeleri amacıyla çocuk oyun parkında çocukların güvenli bir ortam oyunlarını oynamalarını sağlıyoruz. Bebek ve anne ihtiyacını gidermek için pazar yerimizde bir odamız bulunuyor. 1 TL karşılığında kaç saat durursa dursun bir otoparkımız var. Aracı olmayan vatandaşlarımıza ise pazar alışverişlerini evlerine daha rahat götürebilmeleri için ücretsiz servis hizmetimiz var. Tüm bu hizmetlerimizin çoğunu Türkiye’nin bir çok şehrinde bulmak mümkün değil. Bunun için bizde elimizden geldiğince 24 personelimiz ile vatandaşımızın ve esnafımızın en rahat edeceği bir ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Kapadokya’nın gezilecek, görülecek peribacaları var ama bir de artık örnek alınacak bir modern pazar yerimiz var” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.