Pazarlar Belediyesi’nden ’Sosyal Denge’ sözleşmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pazarlar Belediyesi’nden ’Sosyal Denge’ sözleşmesi
04 Oca 2018 / Per 10:36
/ 14 Kez Okundu
| |

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi arasında ’Sosyal Denge’ sözleşmesi imzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi arasında ’Sosyal Denge’ sözleşmesi imzalandı.
Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Yılmaz Yaman, " Pazarlar Belediyesi ile sendikamız arasında 2018 ve 2019 yıllarını kapsayan sosyal denge sözleşmemiz yenilenmiştir .Sözleşmemizin yenilenmesine imkan sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan’a üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Pazarlar Belediyesi çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Pazarlar Belediyesinde yapılan imza töreninde konuşan Başkanı Cavit Erdoğan, belediye çalışanlarının, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak, çalışma performanslarını artırmak, demokratik ve katılımcı çalışma düzeni sağlamak amacıyla imzalanan sözleşmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. "Çalışanlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz" diyen Erdoğan, sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
İmza töreninde, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Yılmaz Yaman ve belediye personeli katıldı.(MB-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.