Pazaryeri’nde Halk Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pazaryeri’nde Halk Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
01 Mar 2018 / Per 12:10
/ 35 Kez Okundu
| |

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Pazaryeri Belediyesi iş birliğinde Halk Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Pazaryeri Belediyesi iş birliğinde Halk Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Pazaryeri’nde bir kahvede yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve çiftçiler katıldı. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Yalçın, "Sizin görüşleriniz dinlemek, yetiştirdiğimiz ürünlerin pazarlanması noktasındaki bizim fikirlerimizi sizlere aktarmak için halk bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Çok değerli hemşehrilerimin bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Halkın içinde olmadığı hiç bir projenin başarıya ulaşması mümkün değildir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunu hep ilke edindik. İnşallah Pazarcıklılarla birlikte ilçemizin ekonomisini canlandırmak yaşam kalitenizi yükseltmek istediğimiz beklediğimiz konuma getirmek için vizyon projelerimiz devam edecek. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” diye belirtti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.