Pelitözü Sosyal Tesisleri hizmete açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pelitözü Sosyal Tesisleri hizmete açıldı
29 Oca 2018 / Pzt 14:27
/ 152 Kez Okundu
| |

Bilecik Gölpark yerleşkesinde Şeyh Edebali Üniversitesi’ne ait olan Pelitözü Sosyal Tesisleri Restoranı’nın açılışı gerçekleştirildi

Bilecik Gölpark yerleşkesinde Şeyh Edebali Üniversitesi’ne ait olan Pelitözü Sosyal Tesisleri Restoranı’nın açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik İl Jandarma Komutanı Hacı Mehmet İnce, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, tesislerin iki kısımdan olduğunu belirterek, “ Alt kısım restoran kısmı. Burayı bir müstecire kiraya verdik. Şuanda müstecir işletiyor burayı. Yemekten sonra yukarıya misafirhanemizin olduğu kısma da geçeceğiz. Üst kısım üst katlar misafirhanemizden oluşuyor Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi misafirhanesi. Henüz hizmete girmedi. Yakın zamanda hazırlıklar tamamlanıp misafirhanemizde açılacak. Tabi halka da açıktır aynı zamanda. Diğer üniversite dışından personelde burada gelip konaklayabilecek. Bizim özellikle kendi yurtdışından gelen öğrencilerimiz oluyor. Erasmus öğrencilerimiz onları konaklaması, kendi personelimizin veya şehir dışından, diğer üniversitelerden üniversitemize gelen ziyaretlere gelen sempozyum vs. gibi konaklamalar için kullanılacak misafirhane. O çok gelir amaçlı değil zaten. Asıl şeyimiz konaklamayı karşılamak, bu ihtiyacı gidermek için hazırladığımız bir proje aslında” dedi.
Konuşma sonrası, protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek, Pelitözü Sosyal Tesisleri Restoranı’nın açılışı yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.