Polis, DHKP-C bağlantılı derginin merkezinde sürgülü 7 çelik kapı ile karşılaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Polis, DHKP-C bağlantılı derginin merkezinde sürgülü 7 çelik kapı ile karşılaştı
07 Mar 2018 / Çar 16:22
/ 31 Kez Okundu
| |

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüce terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı yayın organına düzenlenen operasyondan çarpıcı görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüce terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı yayın organına düzenlenen operasyondan çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. 1 kişinin gözaltına alındığı baskınlarda karşılaşıldığı belirt ilen arka arkaya sürgülü 7 çelik kapı dikkat çekiyor.
Edin ilen bilg ilere göre İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saatlerinde terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı olduğu öne sürülen ‘Yürüyüş’ adlı dergiye operasyon düzenlemiş, derginin Sultangazi’deki merkezine yapılan baskına havadan polis helikopteri de destek vermişti. Turgut O. adlı zanlının gözaltına alındığı baskından çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Operasyonda aynı girişte yer alan 7 ayrı çelik kapı dikkat çekiyor. Örgütün kontrolünde hareket ettiği belirlenen derginin merkezinde yer alan demir sürgülü çelik kapılar, polisi de şaşkına çevirirken, kapıların demir ve çelikten yapıldığı görülüyor. Terör polisleri daha önceki yapılan operasyonların aksine kapıları kırarak değil itfaiyenin yardımıyla camlardan derginin merkezine gir ilebildi. Görüntülerde, operasyonun başlamasıyla birlikte girişten itibaren merdiven katına kadar tüm odaların çelik kapılarla kapatıldığı yer alıyor.
Öte yandan operasyon dosyasında yer alan bilg ilere göre DHKP-C çizgisinde yayın yapan derginin, örgütün merkezi ile şifreli talimatları bu dergi üzerinden örgüt üyelerine ilettiği ileri sürüldü.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.