Polis Okulu öğrencilerinden Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini’ne ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Polis Okulu öğrencilerinden Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini’ne ziyaret
05 Eki 2017 / Per 10:20
/ 227 Kez Okundu
| |

Bilecik Polis Okulu öğrencilerinden oluşan heyet, düzenlenen tur kapsamında Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi

Bilecik Polis Okulu öğrencilerinden oluşan heyet, düzenlenen tur kapsamında Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’ni gezdi.
Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi; konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Her gün gerek heyet ve gruplar şeklinde gerek bireysel olarak ağırladığı misafirleri ile Bilecik’in tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sağlayan Şeyh Edebali Türbesi ve Tarih Şeridi, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bilecik, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ile sesini ülke ve dünyaya duyurmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğrayan Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, ülkenin dört bir köşesinden konuklarını ağırlıyor.
Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi alan sorumlusu Engin Beyce ve Bilecik Belediyesi görevlisi Muhlis Aydemir, konuklarını ağırlayarak şehrin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretleri kapsamında; Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Gösteri Salonu’nda, Bilecik Fethi belgeselini izleyen Polis Okulu öğrencileri programları kapsamında Bilecik’in Söğüt İlçesi’ndeki tarihi yerleri de gezecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.