Projesini güzellerle tanıtıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Projesini güzellerle tanıtıyor
09 Kas 2017 / Per 11:07
/ 7 Kez Okundu
| |

Daha önce 2015 Macaristan Güzeli’ni akıllı ev projesinin tanıtımı için Trabzon’a getiren mimar şimdi de Litvanya Bikini Güzeli’ni Trabzon’a getiriyor

Daha önce 2015 Macaristan Güzeli’ni akıllı ev projesinin tanıtımı için Trabzon’a getiren mimar şimdi de Litvanya Bikini Güzeli’ni Trabzon’a getiriyor.
Miss Bikini Litvanya 2016 Güzeli Raimonda Gecaite, Loft Park Residence Projesi ve E.Ö.Ç. Mimarlık firmasının tanıtım çekimleri için Cumartesi günü Trabzon’a geliyor. Yurt dışında marka temsilcilikleri oluşturmaya hazırlandıklarını belirten E.Ö.Ç. Mimarlık sahibi Yüksek Mimar Emrah Ömer Çam, Türkiye’de 17 şehirde ve yurt dışında 7 ülkede toplamda 1 milyon m2 üzerindeki bir alanda mimari ve iç mimari anlamında ulusal ve uluslararası projeler gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Çam “Geride kalan 12 yılda pek çok projenin tasarımından danışmanlığına kadar pek çok konuda yürütücülük yaptık. 2016 yılı itibari ile yaptığımız projelerin kaliteli ürünlere dönüşmesi adına müteahhitlik hizmetine de başladık. Bu kapsamda ilk yaptığımız proje geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığımız ve Macar Güzeli Daniella Kiss ile çekimlerini gerçekleştirdiğimiz Loft Park Residence Projesiydi. Bu kapsamda yaptığımız projelerin daha geniş kitleler tarafından tanınması ve takip edilmesi amacıyla yurt dışında proje ofisleri açmaya karar verdik. Yurt dışından gelen yoğun talebin karşılanması amacıyla yerel ortalıklar kurarak ‘E.Ö.Ç. Mimarlık Yurt Dışı Marka Temsilcilikleri’ oluşturmaya başladık” diye konuştu.
Litvanya güzeli Raimonda Gecaite’nin kendileri ile aynı zamanda yurtdışında marka temsilcisi olarak çalışacağını ifade ederek "Kendisi uluslararası iş iletişimi ve Avrupa Birliği politikası okumuş ve şu anda kültürler arası pazarlama üzerine master yapmaktadır. Kendisi ile yapacak olduğumuz marka temsilcilik anlaşmasıyla Danimarka’da temsilciliğimizi açacağız” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.