Rektör Çelebi Burhaniyeli konuklarını ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Çelebi Burhaniyeli konuklarını ağırladı
09 Kas 2017 / Per 11:07
/ 39 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Emekli Tarih Öğretmeni Aydın Kurter ve Emekli Din Görevlisi Ali Osman Aydoğdu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, Emekli Tarih Öğretmeni Aydın Kurter ve Emekli Din Görevlisi Ali Osman Aydoğdu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’ye konuk oldu. Konuklarını makamında kabul eden Rektör Çelebi, Karanfil Bilgin ile sınıf arkadaşı olduklarını söyledi.
Burhaniyeli konaklarına ikramlarda bulunan Prof. Dr. Kemal Çelebi, Karanfil Bilgin ile de okul anılarını konuştu. Ziyarete, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Emekli Muharrem Bağdelen, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığından Emekli Murat Eşme, Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ile Nazilliden İbrahim İşcanlı ve Himmet Yürekten de katıldı. Misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Kemal Çelebi daha sonra kampüste yemek ikramında bulunup sohbet etti. Tüm sınıf arkadaşlarının emekli olduğunu dile getiren Rektör Çelebi, ”Sadece Karanfil Bilgin ile biz kaldık. Ziyaretinizden çok memnun oldum. Tekrar beklerim” dedi. Ziyarete katılan tüm arkadaşlarına teşekkür eden Karanfil Bilgin’de, Rektör Kemal Çelebi’yi Burhaniye’ye davet etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.