Rukiye Nine’nin Tekerlekli Sandalye Sevinci

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rukiye Nine’nin Tekerlekli Sandalye Sevinci
06 Şub 2018 / Sal 13:45
/ 197 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İhtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam eden Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kez 80 yaşındaki Rukiye Gezer’in yüzünü güldürdü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İhtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam eden Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, bu kez 80 yaşındaki Rukiye Gezer’in yüzünü güldürdü. Uzun zamandır yatalak hasta olan Gezer, Burhaniye Belediyesi’nin hediye ettiği tekerlekli sandalye sayesinde artık dışarı çıkabilecek.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Karakocalı’nın yaptığı başvuru üzerine, önceki gün Gezer’in evine ziyarete gitti. Oğlu ve bakıcısıyla yaşayan Rukiye Nine’nin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi kendisine teslim eden yetkililer, Gezer’in bundan böyle rahatlıkla dışarı çıkabileceğini belirtti. Tekerlekli sandalye sayesinde dışarı çıkabileceği için mutlu olduğunu anlatan Rukiye Gezer, belediye görevlilerine teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2017’de toplam 18 adet tekerlekli sandalye, 2 akülü sandalye ve 2 yürüteç yardımı yapmıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.