Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden İHA’ya ve Türkiye Gazetesi’ne ödül

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden İHA’ya ve Türkiye Gazetesi’ne ödül
13 Mar 2018 / Sal 17:17
/ 110 Kez Okundu
| |

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Şahane Medya Ödülleri’ sahiplerini buldu

Sağlık Bilimleri Üni versitesi tarafından düzenlenen ‘Şahane Medya Ödülleri’ sahiplerini buldu. Ödüle layık görülen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Mustafa Esen ve Türkiye Gazetesi Sağlık Editörü Ziyneti Kocabıyık, düzenlenen programla ödülünü aldı.
Sağlık Bilimleri Üni versitesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı ve Şahane Medya Ödülleri programı Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Sağlık Bilimleri Üni versitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile üni versite yöneticileri ve çok sayıda da vetli katıldı. Program İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tila veti ile başlarken, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili öğrenciler tarafından konuşmalar yapıldı.
Öğrencilerin konuşmasından sonra kürsüye gelen Sağlık Bilimleri Üni versitesi Rektörü Cevdet Erdöl, 2015 yılında kurulan üni versitenin hem Türkiye’de hem de dünyada örnek olabilecek bir üni versite olması için yola çıktıklarını ifade etti. Üni versitenin çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Erdöl, hedeflerinin dünya üni versiteleri ile yarışmak olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Televizyon, gazete, dergi ve internet gibi medyanın her alanında sağlık haberlerini özendirme, teşvik ve teşekkür amaçlı jüri komitesi tarafından belirlenen ödüller, sahiplerini buldu. Çok sayıda medya kuruluşundan gazetecilere ödül verilirken, İHA Muhabiri Mustafa Esen “Hayattan kopmadan bağımlılıklarınızdan kopmak mümkün” haberi ile röportaj-söyleşi ödülüne layık görülürken, Türkiye Gazetesi Ziyneti Kocabıyık da En Başarılı Sağlık Editörü seçilerek ödüle layık görüldü. İHA Muhabiri Mustafa Esen ödülünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadet Yazıcı’dan aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.