Şahan Gökbakar: ”Kayhan’ın fragmanı Recep İvedik’ten sonra en çok izlenen fragman oldu”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
09 Şub 2018 / Cum 13:01
/ 135 Kez Okundu
| |

Vizyona giren "Kayhan" filmi ile ilgili konuşan oyuncu-komedyen Şahan Gökbakar, ”Benim 2007’de yaptığım bir karakter televizyonda ama sinemaya yeni uyarladık

Vizyona gir en "Kayhan" filmi ile ilgili konuşan oyuncu-komedy en Şahan Gökbakar, ”B enim 2007’de yaptığım bir karakter televizyonda ama sinemaya y eni uyarladık. İlginç bir karakter, değişik bir karakter. İnşallah seyirci güler, eğl enir ve salonları doldurur. Kayhan’ın fragmanı" href="/tag/ fragmani/"> fragmanı Recep en" href="/tag/ivedikt en/">İvedik’t en sonra en çok izl en en fragman oldu” dedi.
Komedy en ve oyuncu Şahan Gökbakar, TGRT EU’da katıldığı programda vizyona gir en sinema filmi Kayhan ve ailesi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kayhan filminde kardeşi Togan Gökbakar ile birlikte çalışan Şahan Gökbakar, “İlerde belki b en kamera arkasında, o kamera önünde olur” derk en, eşine de övgüler yağdırarak, "İki çocukla ilgil enirk en b eni de ihmal etmiyor” dedi.
Y eni filmi Kayhan ile ilgili konuşan Gökbakar, “B enim 2007’de yaptığım bir karakter televizyonda ama sinemaya y eni uyarladık. İlginç bir karakter, değişik bir karakter. Recep’teki o şaşkınlık etkisini oluşturdu. Bizim de en keyif aldığımız şey bunu yaşamak. İnşallah seyirci güler, eğl enir ve salonları doldurur. Kayhan’ın fragmanı" href="/tag/ fragmani/"> fragmanı Recep en" href="/tag/ivedikt en/">İvedik’t en sonra en çok izl en en fragman oldu. İnşallah sinema salonlarında da öyle bir karşılık bulur. Çünkü biz Recep’e rakip değil, kardeş kahraman oluşturmak istedik” şeklinde konuştu.

“Setler komedi filmi olmasıyla çok eğl enceli geçiyor”
Kayhan karakteri ile ilgili konuşan Gökbakar, ”Kayhan aslında iyi bir çocuk. Pembe bir kalbi var, tertemiz, kirl enmemiş ama öyle bir an yaşıyor ki etrafında ona değer verdiğini düşündüğü onun hakkındaki gerçek görüşleri ile rastlaşıyor ve çok derind en etkil eniyor. O insanlardan intikam almak için bir serüv en başlıyor. Biz filmde onu görüyoruz. Aslında yıllık sayfasına yazılmayacak şeyler yazmışlar Kayhan için, onları okuyor ve çıldırıyor. O yüzd en de elinde intikam yazıyor. Değişim yaşıyor ve kötü Kayhan’ı görüyoruz. Komedi filmi olmasıyla çok eğl enceli geçiyor setler. Bu da öyle eğl enceli geç en setlerd en biriydi. Recep’e göre makyaj olarak çok daha rahattı b enim için” diye konuştu.

“İlerde belki b en kamera arkasında, o kamera önünde olur”
Kardeşi ile çalışmanın keyifli olduğunu söyley en Şahan Gökbakar, “B enim için bulunmaz nimet. Hayatta en mutlu olduğum şey diyebilirim. Özellikle mesleklerimiz de birbirine d enk düştü. O kamera arkasında, b en kamera önünde. İleride belki b en kamera arkasında, o kamera önünde olur. Bir de kardeş olduğumuz için, birbirimizi çok iyi tanıdığımız için çok rahat çalışıyoruz. Togan çok disiplinli bir insan, b eni disipline ediyor. O anlamda da çok iyi b enim için” ifadelerini kullandı.

"İki çocuk da ayrı bir serüv en"
Babalıkla ilgili duygularını anlatan ünlü komedy en Gökbahar, “Değişik bir duygu. Efe’de zat en bunu ilk defa tattım. Ela geldi, Ela da bambaşka. İki tane çocuk birbirind en bu kadar mı farklı karakter olur. İkisi de ayrı bir serüv en. Hayatımın anlamlandığı bir dönem oldu. İyi ki de oldu, çok mutluyum. Ela çizgi film karakteri gibi. Değişik bir çocuk. Efe çok hızlı yürüdü, çok hızlı konuştu. Ela çok daha normal ilerliyor. Bahtları, şansları, hayatları güzel olsun. Herkesin k endi seçimi, illa bu sektörün içinde olsunlar diye itmem. Nasıl istiyorlarsa, nasıl yapmak istiyorlarsa öyle olsunlar. B en onların her kararına destek veririm” dedi.

“İki çocukla ilgil enirk en b eni de ihmal etmiyor”
Eşine övgüler yağdıran Şahan Gökbakar, “İki çocuğa dört dörtlük annelik yapıyor. Onlara çok güzel yemekler yapıyor. Onlara sevgisini çok güzel veriyor. Aynı zamanda hem iki çocukla ilgil enirk en b eni de ihmal etmiyor. Her zaman yanımda destekçim. Üçüncü çocuğu düşünüyorum. Sadece düşünme aşamasındayım. Şuanda biraz iki çocuk birbirine çok yakın yaşları, şimdilik kısmet moduna geçtik” diye konuştu.

“Bu heyecanlandırmadı b eni”
"Animasyon film b eni heyecanlandırmıyor" diy en Gökbakar, “Bir animasyon film yapmak normal film yapmaktan çok çok daha zor ve meşakkatli, aynı zamanda maliyetli de. Normal bir film de maliyetli, fazla bir uçurum yok. Onu çizecek insanlar günlerce uğraşacaklar, çalışacaklar, b en sadece sesl endireceğim. Bu heyecanlandırmadı b eni. Çünkü çok zor bir işlem o. Öyle alelade bir iş olsun da istemem açıkçası. Olacaksa Hollywood standardında olsun. O topa şimdilik girmiyoruz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.