Sakallı’nın taşkın riski sona erdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sakallı’nın taşkın riski sona erdi
02 Mar 2018 / Cum 17:39
/ 166 Kez Okundu
| |

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Sakallı Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle sakinlerinin taşkın sıkıntısına son verdi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Sakallı Mahallesi’nde başladığı dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle sakinlerinin taşkın sıkıntısına son v erdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Sakallı Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasını tamamladı. Mahallede toplamda 450 metrelik alanda başlatılan temizlik çalışmasında, vatandaşların kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma, su taşkınlarına engel olmak, dere yatakları içinde suyun akışını engelleyen bitkilerin yeniden yetişmesini önlemek ve zamanla oluşan pisliklerden dolayı oluşan kötü kokuyu durdurmak adına gerçekleştirildi.
MASKİ’nin hizmetlerinden çok memnun kaldıklarını söyleyen Sakallı Mahalle Muhtarı Adil Keskin, "Mahallemizin yanından geçen derede temizlik çalışmaları tamamlanarak mahallemiz çamurdan ve pisliklerden kurtarıldı. Sağolsun MASKİ yetkilileri hemen sıkıntımıza çare oldu ve dere temizlik çalışması yapıldı. Yağan yağmurlarda suyun akışı da hızlanarak geride kalan ne kadar pislik varsa alıp götürdü. Mahallemizde deremizin yanından yürüdüğümüzde sahil kenarında yürüyoruz gibi hissediyoruz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.