Sakarya’da 400 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sakarya’da 400 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
08 Mar 2018 / Per 15:05
/ 223 Kez Okundu
| |

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan şok uygulamaları kapsamında bir minibüste yapılan aramalarda, petrol kaçakçılığı için düzenlenmiş sistem ve 400 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan şok uygulamaları kapsamında bir minibüste yapılan aramalarda, petrol kaçakçılığı için düzenlenmiş sistem ve 400 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Sakarya il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezi, ana cadd eler, ara sokaklar ve umumi açık yerlerde şok uygulamalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda, polis ekiplerince Erenler ilçesinde bir minibüs durduruldu. Minibüs içerisinde yapılan aramalarda, aracın bagaj kısmında kaçak akaryakıt tankları olduğu ve bu tankların içerisinde petrol türevi sıvı, dolum ve boşaltım sistemi kurulduğu tespit edildi. Daha sonrasında tanklarda yapılan inc elem elerde ise 400 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, araç içerisinde bulunan F.B. ve C.B. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda da, 1 adet ruhsatsız marka silah ile 6 adet 7.65 milimetre çapında fişek ele geçirildi.
Polis ekiplerince konuyla ilgili inc eleme başlatıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.