Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çift yol çalışması yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çift yol çalışması yapılacak
25 Oca 2018 / Per 12:42
/ 174 Kez Okundu
| |

Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çift yola dönüştürme çalışmaları başlıyor

Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çift yola dönüştürme çalışmaları başlıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi doğu batı eksenli uzanan Salim Dervişoğlu Caddesi’nde çift yol çalışması yapacak. Sahil yolu olarak kullanılan caddenin çalışmalarını özel bir firma gerçekleştirecek. Projenin uygulanması için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Firma yakın zamanda çalışmalara başlayacak.
D-100’e alternatif ulaşım güzergahı oluşturan Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletilerek çift yol haline getirilecek. Duble yol olarak düzenlenecek caddenin projesi 42 Evler bölgesi ile Çuhane Caddesi arasındaki bölümü kapsayacak. Çalışma tamamlandıktan sonra bu aralıktaki yol bölümü dört şerit olarak hizmet verecek. Projenin yer tesliminden itibaren 400 gün içinde tamamlanması planlanıyor.
Çalışma, 4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evler-İlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılacak. Aydınlatmalı orta refüjün bulunacağı yeni çift yol üzerinde bir adet de köprü yapılacak. Proje kapsamında Sarıdere köprüsü de yenilenecek.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.