Samsun’da FETÖ’den 2 kişi tutuklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samsun’da FETÖ’den 2 kişi tutuklandı
22 Şub 2018 / Per 16:23
/ 48 Kez Okundu
| |

Samsun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 2 kişi mahkemece tutuklanırken, 4 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Samsun’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 2 kişi mahkemece tutuklanırken, 4 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri 7 gün önce eş zamanlı operasyon düzenlemiş, aralarında ihraç edilen öğretmenlerin de bulunduğu 18 kişiyi gözaltına almıştı. Önceki gün Samsun Adliyesine sevk edilen 1 2 kişiden 2’si tutuklanmış, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Sorgulanmaları devam eden 6 kişi de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Osman U. ve Muhammet A. tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, 4 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.