Samsun’da "Yetim Şenliği"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samsun’da
01 Mar 2018 / Per 16:28
/ 77 Kez Okundu
| |

İlkadım Ahmet Emine Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İHH Samsun Şubesi tarafından "Yetim Şenliği" etkinliği düzenlendi

İlkadım Ahmet Emine Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İHH Samsun Şubesi tarafından "Yetim Şenliği" etkinliği düzenlendi.
"Yetim Dayanışma Günleri" kapsamında Samsun’da eğitim gören 5-12 yaş arası 45 mülteci çocuk için "Yetim Şenliği" etkinliği düzenlendi. Çeşitli etkinliklerin içerisinde yer alan öğrenciler, doyasıya eğlendi. Arapça ve Türkçe sunulan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Etkinlikte konuşma yapan Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürü Ali Doğan, "Çocuklar gülerse dünya güler. Dünyayı çocuklar yönetse sanki bu zulümler olmaz. Bu savaşlar olmaz. Bu yoksulluklar olmaz. Büyüdükçe paylaşılamayan, büyüdükçe savaşların çatışmaların kol gezdiği bir dünya. İnşallah bu çocuklarımız bizlerin sevgisiyle, bizlerin desteğiyle bu günden daha güzel bir dünya geleceğe armağan edeceklerdir diye düşünüyorum" dedi.
Etkinliğin ardından öğrencilere 9. sınıf öğrencileri tarafından alınan çeşitli hediyeler mülteci öğrencilere hediye edildi.
Etkinliğe AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu, okul müdürü Ayşegül Şahin ve öğrenciler katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.