Şanlı İlaç yeni ürünü Mediwell’i İzmirli bloggerlara tanıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şanlı İlaç yeni ürünü Mediwell’i İzmirli bloggerlara tanıttı
28 Eyl 2017 / Per 14:34
/ 62 Kez Okundu
| |

İzmir’in 69 yıllık köklü ilaç firması Şanlı İlaç, mevcut reçetesiz ilaç ve geleneksel bitkisel tıbbi ürünler gruplarına yeni eklediği bitkisel kaynaklı kişisel bakım ürünleri markası Mediwell’i İzmirli bloggerlara tanıttı

İzmir’in 69 yıllık köklü ilaç firması Şanlı İlaç, mevcut reçetesiz ilaç ve geleneksel bitkisel tıbbi ürünler gruplarına yeni eklediği bitkisel kaynaklı kişisel bakım ürünleri markası Mediwell’i İzmirli bloggerlara tanıttı.
Şanlı İlaç’ın Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında gerçekleşen aktiviteye 25 güzellik bloggerı katıldı. Bloggerlar bitkisel kaynaklı, paraben ve sentetik koruyucu içermeyen Mediwell marka el, ayak, topuk ve dudak kremlerini deneme imkanı buldu. Sonrasında kendilerine ilaç üretim kültürü ile üretilen Mediwell ürünleri ve içerikleri ile ilgili sunum yapıldı. Ayrıca paraben ve diğer zararlı koruyucularla ilgili ayrıntılı bilgi aktarıldı.

Yüzde 100 Türk sermayesi
Şanlı İlaç Pazarlama Müdürü Işık Erakkaya 1948 yılından bu yana % 100 Türk sermayeli olarak halk sağlığına hizmet eden Şanlı İlaç’ın amiral gemisi ürünü Şanlı Kapsikumlu Yakısı, halk arasındaki adıyla aslanlı yakısından ilham alarak son zamanlarda giderek yaygınlaşan bitkisel kaynaklı ürünleri geçmişte ilk fark eden firmalardan biri olduğunu, köklü geçmişinin üzerine ISO 9001 ve 13485 belgeli ve GMP sertifikalı ilaç fabrikası ile üretim teknolojisi ve istihdama yaptığı yatırımlarla yüzünü geleceğe döndüğünü ve tüketici trendlerini yakalayan yeni ürünleriyle çağa ayak uydurduğunu bildirdi. Geleceği yakalamanın çevirim içi ve dışı dünyada eş zamanlı olması gerektiğini, yeni iletişim teknolojilerinin, sosyal medya kullanımının ve blogger iletişiminin geçmişten geleceğe köprü kurmada önemli ve vazgeçilmez aktörler olduğunu aktardı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.