Şanlıurfa’ya 2,5 milyon liralık aydınlatma yatırımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şanlıurfa’ya 2,5 milyon liralık aydınlatma yatırımı
13 Mar 2018 / Sal 09:43
/ 174 Kez Okundu
| |

Dicle Elektrik, sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürdüğü Şanlıurfa’nın Akçakale-Mardin çevreyolu ve Akabe-Toki çevre yolunda 11 kilometrelik aydınlatma çalışmasını tamamlayarak devreye aldı

Dicle Elektrik, sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve aydınlatma yatırımlarını sürdürdüğü Şanlıurfa’nın Akçakale-Mardin çevreyolu ve Akabe-Toki çevre yolunda 11 kilometrelik aydınlatma çalışmasını tamamlayarak devreye aldı.
Gerçekleştirdiği yatırımlarla Şanlıurfa’nın enerji altyapısını güçlendiren Dicle Elektrik, Akçakale-Mardin çevreyolu ve Akabe Toki çevre yolundaki orta refüjlere 11 kilometre yeraltı elektrik hattı döşedi. Çevre yollarına toplam 3 50 aydınlatma direği dikerek aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Şirket tarafından aydınlatma şebekesine enerji sağlamak üzere bu bölgede toplam 1.900 kva gücünde 7 köşk trafonun kurulumu da tamamlandı.
Dağıtım bölgesindeki enerji altyapısını güçlendirmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) hizmet kalitesi yönetmeliklerine uygun çalışmalar yapan Dicle Elektrik, trafik güvenliğini de etkileyen cadde ve sokak aydınlatmalarını ihmal etmiyor. Aydınlatma şebekesinin devreye alınması üzerine bu yolu kullanan vatandaşlar, hizmetinden dolayı Dicle Elektrik dağıtıma teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.