SAP yazılım programı ilk kez DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’da ders oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
SAP yazılım programı ilk kez DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’da ders oluyor
20 Mar 2018 / Sal 17:19
/ 286 Kez Okundu
| |

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu SAP teknolojilerini öğretim sürecine entegre etmeyi sağlayan küresel bir program olan ve Türkiye’de en büyük 500 firmasının kullandığı SAP Alliance İttifak ve Üstünberk Holding ile staj işbirliği protokolleri imzalandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ( DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu SAP teknolojilerini öğretim sürecine entegre etmeyi sağlayan küresel bir program olan ve Türkiye’de en büyük 500 firmasının kullandığı SAP Alliance İttifak ve Üstünberk Holding ile staj işbirliği protokolleri imzalandı.
SAP University Allliances ile imzalanan ittifak protokolü ile Türkiye’de ilk kez SAP yazılımı Domaniç Hayme Ana MYO’da eğitime entegre edilerek öğrenciler SAP programıders olarak alacaklar.
Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen iki ayrı protokol imza törenine DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören de katılarak protokolleri imzaladı.
SAP University Allliances ile imzalanan ittifak protokolü ile Türkiye’de ilk kez SAP yazılımı Domaniç Hayme Ana MYO’da eğitime entegre edilecek. (TY-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.