Şaphane’de ’gelinler, damatlar, kaynanalar ve tasarruf’ konulu tiyatro oyunu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şaphane’de ’gelinler, damatlar, kaynanalar ve tasarruf’ konulu tiyatro oyunu
22 Ara 2017 / Cum 10:07
/ 33 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde (DPÜ) Dumlupınar Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde (DPÜ) Dumlupınar Üni versitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi beğeniyle izlendi.
13 öğrenci tarafından hazırlanan tiyatro gösterisine ve türkü dinletisine ilginin yoğun olduğu belirtildi. Şaphane çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Etkinliğe öğrenciler, Şaphaneli vatandaşlar ve Şaphane Meslek Yüksek Okulu sosyal faaliyetler sorumlusu Öğretim Görevlisi Adem Karakaş katıldı.
Oldukça başarılı bulunan ve ayakta alkışlanan tiyatro ve türkü dinletisi sonrasında açıklama yapan Şaphane Meslek Yüksekokulu sosyal faaliyetler sorumlusu Öğretim Görevlisi Adem Karakaş, ’’Şaphane’miz 3 bin 200 nüfuslu şirin bir ilçe, sosyal aktivite yönünden öğrencilerimiz kısıtlı imkanlardan dolayı sıkılıyorlar. Bizler bu etkinlikleri düzenleyip onları bir nebzede olsa derslerin yoğunluğundan alıp eğlendirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizden oluşturduğumuz 13 kişilik tiyatro grubuyla ve aramıza katılmak isteyen öğrencilerimizle ilerleyen günlerde yeni oyunlar sergilemek için çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanı sıra, doğa gezileri ve Şaphane’yi tanıtıcı farklı projeler düzenlemeyi hedefliyoruz. Bizlere keyifli dakikalar geçirten tiyatroda emeği geçen tüm öğrencilerime ve bize bu imkanı veren Meslek Yüksek Okulu İdarecilerimize, öğrencilerimiz adına teşekkür ederim’ diye konuştu.(YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.