Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden anlamlı proje

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden anlamlı proje
24 Oca 2018 / Çar 16:56
/ 18 Kez Okundu
| |

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, "Sarar’ız Sarmalarız" adıyla sloganlaştırdıkları bir projeyle okullarındaki ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardım etmenin mutluluğunu yaşıyor

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, " Sarar’ız Sarmalarız" adıyla sloganlaştırdıkları bir projeyle okullarındaki ihtiyaç sahibi arkadaşlarına yardım etmenin mutluluğunu yaşıyor.
Mağaza tarzında düzenledikleri stantlarda, evlerinden getirdikleri giysiden ayakkabıya, çantadan aksesuara her türlü ürüne yer veren öğrenciler, buradan yararlanacak arkadaşlarının özgürce, incinmeden ve çekinmeden hareket etmelerini sağlıyor. Milletimizin en büyük vasıflarından biri olan yardımseverliğin İmam Hatip şuuruyla bütünleştiği " Sarar’ız Sarmalarız" projesi, paylaşmanın sevgi ve saygıyla yapılmasının önemine vurgu yapıyor.
Proje danışmanı ve Arapça öğretmeni Songül Baki ve projede emeği olan bütün öğretmen ve öğrenciler için önemli olan sıra arkadaşının, sınıf arkadaşının, yaşadığı toplumun fertlerinin sıkıntısının farkında olan, onların mahcup olmadan mutlu olduklarına şahit olan gençler arasında birlik-beraberlik duygusunun güçlenmesi ve bu sayede gönüller kazanmak. Öğrenciler, bu projenin öneminin bilincinde devamını dilediklerini ve herkesten projelerine maddi-manevi destek beklediklerini belirtiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.