Sarıgöl’de okuma yazma seferberliği standı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sarıgöl’de okuma yazma seferberliği standı
03 Mar 2018 / Cmt 14:51
/ 30 Kez Okundu
| |

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından hükümet konağı bahçesinde tanıtım standı kuruldu

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma seferberliği kapsamında Sarıgöl İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından hükümet konağı bahçesinde tanıtım standı kuruldu.
Manisa’nın ilçelerinde okuma- yazma seferberliği için program ve etkinlikler aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi de ilçenin en işlek noktası olan hükümet konağı önünde tanıtım standı kurarak, broşür dağıtıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, ”Sarıgölümüzün pazarının Cuma günü olması sebebiyle daha fazla vatandaşımıza ulaşabilmek için bu standı kurduk. Vatandaşlarımıza el ilanı dağıtarak, bilgilendirme yapıyoruz. Köylerimizde ve mahallerimizde okullarımız tarafından alan taraması yapılarak, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza ulaşılıyor. Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda 1 kişi bile olsa kursumuzu açıyoruz. Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.
Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurulan standı Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç da ziyaret etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.