Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinden büyük başarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinden büyük başarı
09 Mar 2018 / Cum 14:12
/ 127 Kez Okundu
| |

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Emira Türüt her yıl yapılan Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışmasında kız öğrenciler arasında il ikinciliği kazanarak Saruhanlı’yı gururlandırdı

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Emira Türüt her yıl yapılan Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışmasında kız öğrenciler arasında il ikinciliği kazanarak Saruhanlı’yı gururlandırdı.
Din öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde her yıl yapılan Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması kız öğrenciler arasında Akhisar Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. İl, bölge ve ülke geneli olmak üzere üç aşamada yapılan yarışmaya Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi adına katılan Emira Türüt İl ikinciliğini elde etti.
Bu başarıdan dolayı Saruhanlı İmam Hatip Gönüllüleri Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Arif Gökoğlu ve Başkan Yardımcısı Yusuf Yağız Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesine giderek öğrenci Emira Türüt’ü, Okul Müdürü Ahmet Günhan’ı, öğretmeni Mehmet Uzun’u tebrik ederek ödüllendirdi.
Ödül takdiminde konuşan Dernek Başkanı Arif Gökoğlu şunları ifade etti: " Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bu başarısından dolayı çok sevindik. Bu başarı Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ilimizde ve ilçemizde parlayan bir yıldız olacağına dair inancımızı pekiştirdi. Bu başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ediyorum. Bu başarı nedeniyle başta ilçe milli eğitim müdürlüğümüzü, okul idaresini ve onu yetiştiren öğretmenimizi tebrik ediyorum. Bu ve benzeri başarıların bundan sonrada devam etmesini diliyorum. 4 yıl önce açılan okulun bu başarıyı elde etmesi ilçemiz adına memnuniyet vericidir."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.