Saruhanlı’da taşeron işçiler kadro süreci hakkında bilgilendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saruhanlı’da taşeron işçiler kadro süreci hakkında bilgilendirildi
09 Oca 2018 / Sal 17:01
/ 4 Kez Okundu
| |

Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş, Saruhanlı Belediyesini ziyaret ederek, belediyede hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılan işçilerin, sürekli işçi kadrosu veya işçi statüsüne geçirilmesiyle ilgili kanun hakkında bilgilendirme yaptı

Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa İl Müdürü Yavuz Kurt ve Türkiye İş Kurumu Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş, Saruhanlı Belediyesini ziyaret ederek, belediyede hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılan işçilerin, sürekli işçi kadrosu veya işçi statüsüne geçirilmesiyle ilgili kanun hakkında bilgilendirme yaptı.
Saruhanlı Belediyesinde Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, birim müdürleri ve işçilerle bir araya gelen Yavuz ve Aktaş, taşeron işçinin kadroya geçişini düzenleyen 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) hakkında işçileri bilgilendirdi.
Taşeron işçilerin sorularını da yanıtlayan Yavuz ve Aktaş, sürecin önemine dikkat çekerek, bu çalışmanın reform niteliğinde olduğunu, süreçle ilgili çıkan olumsuz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini dile getirerek, kafalarda oluşan soru işaretini giderdi.
Başkan Yaralı ise Yavuz ve Kurt’a teşekkür ederek, "Yapılan düzenlemenin hayırlı olmasını diliyorum. Kamuda çalışan binlerce işçi kardeşimiz kadroya geçiyor. Hükümetimiz dev bir adım atarak taşeron uygulamasına son verdi. Belediyemizde de bu statüde çalışan 130 personelimiz var. Tekrar hayırlı olsun" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.