Savaştan kaçan Suriyeliyi, Adana’da yeğeni öldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Savaştan kaçan Suriyeliyi, Adana’da yeğeni öldürdü
26 Mar 2018 / Pzt 11:58
/ 117 Kez Okundu
| |

Suriye’de devam eden iç savaştan 2013 yılında kaçıp Adana’ya sığınan ancak burada yeğeni tarafından bıçaklanarak öldürülen adamın cenazesi yakınları tarafından ticari araç ile Suriye’ye götürüldü

Suriye’de devam eden iç savaştan 2013 yılında kaçıp Adana’ya sığınan ancak burada yeğeni tarafından bıçaklanarak öldürülen adamın cenazesi yakınları tarafından ticari araç ile Suriye’ye götürüldü.
Alınan bilgiye göre, 48 yaşındaki Mustafa Sincar, Suriye’de devam eden iç savaş sırasında 2013 yılında Kobani ilçesinde ailesini de alarak Adana’ya geldi. Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşamaya başlayan Sincar, gündelik işlerde de çalışmaya başladı. İddiaya göre, geçen 21 Mart günü 19 Mayıs Mahallesi’nde bir düğüne giden Sincar, burada yeğeni A.S. (28) ile tartışmaya başladı. Bu sırada A.S.’de amcası Mustafa Sincar’ı belinden çıkarttığı bıçak ile sırtından yaraladı.
Sincar, ambulansla kaldırıldığı Adana Seyhan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastanedeki müdahaleye rağmen dün yaşamını yitiren Sincar’ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Bugün sabah ise Sincar’ın yakınları cenazeyi teslim aldı. Ticari araç ile cenazeyi alan aile, cenazenin Suriye’nin Kobani ilçesine götürülüp defnedileceğini söyledi.
Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Sincar’ın komşusu Mustafa Demir, “Akrabası tarafından bıçaklandı. Suriye’de savaştan kaçtı ama burada akrabasından kaçamadı” dedi.
Cenaze aracı yerine ticari araç ile cenazeyi götüreceklerini belirten Demir, “İmkanımız vardı daha rahat olsun diye kendi aracımızla gideceğiz” diye konuştu.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sincar’ı bıçakladığı iddia edilen A.S.’nin yakalanması için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.