Saygılı: “Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saygılı: “Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz”
23 Mar 2018 / Cum 16:25
/ 75 Kez Okundu
| |

Şehirde görev yapan muhtarların ziyaretinde konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz

Şehirde görev yapan muhtarların ziyaretinde konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Bizler, zincirin birer halkalarıyız” dedi.
Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ağa Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Başkan Saygılı’ya muhtarlara verdiği destek için teşekkür etti.
Yapılan ziyarette Saygılı, “Muhtarlarımız ile birlikte sürekli bir araya geliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin önemli problemlerini muhtarlarımız ile birlikte çözüme kavuşturduk. Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Bizler, zincirin birer halkalarıyız. Yapılan bu ziyaretten çok memnun kaldık. Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve yönetim kuruluna başarılar dilerim” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.