Şehzadeler Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Şub 2018 / Sal 17:10
/ 22 Kez Okundu
| |

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, son zamanlar bazı şahısların, Şehzadeler Belediyesinin ve kendi ismini kullanarak kişi ve kurumlardan maddi yardım talebinde bulundukları yönünde ihbar aldıklarını belirterek, vatandaşların bu kişilere itibar etmemeleri konusunda uyardı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, son zamanlar bazı şahısların, Şehzadeler Belediyesinin ve kendi ismini kullanarak kişi ve kurumlardan maddi yardım talebinde bulundukları yönünde ihbar aldıklarını belirterek, vatandaşların bu kişilere itibar etmemeleri konusunda uyardı.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik son zamanlarda Şehzadeler Belediyesinin, kendi isminin ve bazı belediye yöneticilerinin ismini kullanarak kişi ve kurumlardan maddi yardım toplamak isteyen şahıslara karşı Manisalı vatandaşları uyardı. Son zamanlarda bu tür şikayetlerle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Vatandaşlarımız tarafından belediyemizin adını kullanarak, şahsımın ve bazı yöneticilerimizin adını kullanarak hasta kişiler hakkında maddi yardım toplanıldığı şikayetleri tarafımıza iletilmiştir. Bu noktada Şehzadeler Belediyesi olarak her hangi bir yardım projemiz bulunmamaktadır. Ayrıca Şehzadeler Belediyesi elden yardım toplamamaktadır. Tarafımıza iletilen bu şikayetler hakkında hukuk birimimizce Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız nezdinde gerekli girişimler yapılarak davacı olunmuştur. Bu şekilde vatandaşlarımızdan maddi yardım talep eden kişilerle karşılaşılması durumunda konuyu 0 236 250 11 00’dan belediyemize veya 155 Polis hattına ihbar etmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.