Şehzadeler’de yeşil seferberlik

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehzadeler’de yeşil seferberlik
06 Kas 2017 / Pzt 15:28
/ 30 Kez Okundu
| |

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde ki park ve yeşil alanda peyzaj ve düzenleme çalışması başlattı

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde ki park ve yeşil alanda peyzaj ve düzenleme çalışması başlattı.
Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipleri, ilçe genelinde ki park ve yelin alanlarda yeniden düzenleme ve peyzaj çalışması başlattı. Hava sıcaklıklarının azalması ile birlikte mevsimine uygun bitki dikimine başlandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemiz genelindeki parklar ve yeşil alanlarda peyzaj ve çiçek dikim çalışması başlattılar. Bu çalışmalar kapsamında ekiplerimiz mevsimine uygun çiçekleri ve bitkileri parklarımıza dikiyorlar. Şehzadeler ilçemizin her mevsim rengârenk ve ayrı güzellikler içerisinde olması için tüm ekiplerimiz ile yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Soğuk hava şartlarına daha dayanıklı olan binlerce Kasım Patı, Hercai Menekşe, yer örtücü bitki, çalı gurubun ve bitkiyi toprakla buluşturacağız. Bu çalışmamız ile birlikte Şehzadelerimiz kış aylarında rengârenk olacak” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.