Serdar Tuncer Gebzeliler ile buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Serdar Tuncer Gebzeliler ile buluştu
14 Mar 2018 / Çar 13:07
/ 188 Kez Okundu
| |

Gebze Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü vesilesi ile düzenlenen etkinlikte Gebzelileri ile bir araya gelen Serdar Tuncel, şiirlerini Kocaelili vatandaşlar için seslendirdi

Gebze Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ves ilesi ile düzenlenen etkinlikte iler" href="/tag/gebzel iler/">Gebzel ileri ile bir araya gelen Serdar Tuncel, şiirlerini Kocaelili vatandaşlar için seslendirdi.
Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Serdar Tuncer iler" href="/tag/gebzel iler/">Gebzel ilerle bir araya geldi. Gebze Kültür Merkezi salonunun dolduran iler" href="/tag/gebzel iler/">Gebzel iler Serdar Tuncer’in eşsizi yorumu ile güzel bir şiir akşamı yaşadı. Gebze Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) iş birliğinde gerçekleşen “İstiklalden İstikbale” konulu programa iler" href="/tag/gebzel iler/">Gebzel iler yoğun ilgi gösterdi. Program, Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.
Etkinlikte Çanakkale Zaferi hakkında bilg iler aktaran Serdar Tuncer, “Çanakkale’den bahsederken hep belirli tarihler üzerinde duruyoruz. Öncesini sonrasını iyi araştırmıyoruz. Bu sefer bazı şeyler eksik kalıyor. Bundan 100 sene sonra 15 Temmuz gecesini anlatırken de sadece o geceyi anlatırsak bazı şeyler eksik kalır. Öncesinde yaşananları bilmek önemli. Sonrasında oynanmak istenen oyunları bilmek bir ilerinin olayları daha iyi anlamamıza ves ile olur” dedi.
Konuşmasının ardından Tuncer, birbirinden güzel Çanakkale temalı şiirleri iler" href="/tag/gebzel iler/">Gebzel iler için seslendirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.