Silvan HEM’de emlak danışmanlık kursu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Silvan HEM’de emlak danışmanlık kursu
29 Oca 2018 / Pzt 11:43
/ 90 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından açılan emlak danışmanlık kursu büyük ilgi görüyor

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (HEM) tarafından açılan emlak danışmanlık kursu büyük ilgi görüyor.
2018 yılında da emlak danışmanlığı kursu açtıklarını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Güzel, "2018 yılında emlak danışmanlık kursunu açtık. Gelen yoğun talep üzerine bu yılın başında bu kursu açtık. Artık belgesi olanlar bu işi yapacak. Belgesi olmayanlar yapamayacak. Vatandaş bizden talep etti. Bizde öğretmenlerimizi bulduk. Silvan’da bir ilktir. İlk olmasına rağmen 30 kursiyere toplam 120 saat kurs vereceğiz. Kursun yoğun ilgi görmesi ve genel talepler doğrultusunda açtığımız kursun sonunda kursu tamamlayan kursiyerler sınava alınacak. Başarılı olanlara belge vereceğiz. Bu belge alan kursiyerlerimiz büro açarak emlakçilik yapabilecek. Yönetmenliklere uygun bir şekilde mesleklerini yapacaklar" diye konuştu.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında açılan emlak danışmanlık kursu öğretmeni Erksan Aslan, "2018 yılının Ocak ayında başladığımız emlak danışmanlık kursuna yoğun bir talep var. Bu talebe cevap olmak için bizlerde eğitim vermeye devam ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.