Şoför esnafı ile kurumsal sağlık anlaşması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şoför esnafı ile kurumsal sağlık anlaşması
19 Oca 2018 / Cum 15:53
/ 35 Kez Okundu
| |

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı

Samsun Şoförler ve Otomobilc iler Esnaf Odası, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor.
Büyük Anadolu Hastaneleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmak ve sağlanacak olan imkanlardan yararlanmaları için sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile sağlık protokolü imzalıyor. Bu kapsamda Samsun Şoförler ve Otomobilc iler Esnaf Odası ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzalayan Büyük Anadolu Hastaneleri, büyük bir a ile olan şoför esnafına hizmet vermenin gururunu yaşıyor.
Kurumsal sağlık sözleşmesini imzalayan Samsun Şoförler ve Otomobilc iler Esnaf Odası Başkan Vekili Yusuf Saim Erkan ve Genel Sekreter Kenan Aydın, "Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Büyük Anadolu Hastaneleri ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladık. Yapılan anlaşmayla birlikte odamızın yönetic ileri, çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınları Büyük Anadolu Hastanelerinden sağlık hizmetlerinin sağladığı imkanlardan faydalanab ilecektir. Bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkil ilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ded iler.
Büyük Anadolu Hastaneleri’ni tercih ettiği için Samsun Şoförler ve Otomobilc iler Esnaf Odası’na teşekkür eden Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişk iler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Edirne’den Kars’a ve Samsun’dan Adana’ya dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut olmaya, her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile misafirlerimize a ile ortamı sunuyoruz. Alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz. Hastane olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bu imkanlardan daha iyi faydalanmaları amacıyla eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Yapılan anlaşma ile kurum yönetic ileri, çalışanları ve birinci derece yakınları hastanemizin sağladığı indirimlerden yararlanabiliyorlar. Bu düşünceler içinde bizde Samsun Şoförler ve Otomobilc iler Esnaf Odası’na hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister, sağlık, mutluluk ve esenlikler d ilerim" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.