Sonbaharla yazlık kıyafetlere veda edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sonbaharla yazlık kıyafetlere veda edildi
06 Eki 2017 / Cum 11:16
/ 41 Kez Okundu
| |

Yaz mevsiminin artık yerini sonbahara bırakmasıyla yazlık kıyafetlerde raflardaki yerlerini mevsimlik kıyafetlere bıraktı

Yaz mevsiminin artık yerini sonbahara bırakmasıyla yazlık kıyafetlerde raflardaki yerlerini mevsimlik kıyafetlere bıraktı.
Eskişehir’de giyim sektörüyle uğraşan mağazalar sonbaharın gelmesiyle kazak, sweat, polar gibi mevsimlik ürünleri satmaya başladılar. Hamamyolu Caddesi’nde bir giyim mağazasında satış sorumlusu olarak çalışan Davut Sağlık, sonbaharın gelmesiyle yazlık ürünleri raflardan indirdiklerini söyledi. Sağlık, “Sonbahar mevsiminin gelmesiyle bizde raflarımızda yazlık ürünleri indirip yerine mevsimlik polarlar, ince kazaklar, sweatler koyduk. Burası Eskişehir olduğu için, ekstradan kalın kazaklar, boğazlı kazaklar ve montlarda getirdik. Sonuçta Eskişehir bu mevsimlerde soğuktur. Buraya kar az yağar ama soğuğu ve ayazı çoktur. Sokaklarda artık kısa kollu giyen kimse hemen hemen kalmadı. Boğazlı kazaklara talep çok. Kazak fiyatları birazda dolara bağlı olduğu için arttı. Biz bunları müşterilerimize yansıtmamaya çalışıyoruz. Kazak fiyatları 20 lira ile 50 lira arasında ürüne göre değişiyor. Sweat fiyatları da aynı şekilde 15 liraya da var 50 liraya da. Satışlarımız güzel Allah’a şükür. Bize gelen müşteri kesimi genelde genç kesim. Onlarda daha çok kazak ve sweat alıyorlar. Daha kış gelmeden Eskişehir kendini gösterdi. Bere ve eldiven soranlar bile oluyor” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.