Sosyal medyada propaganda yapan HDP’nin eş başkanına "Zeytin Dalı" gözaltısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sosyal medyada propaganda yapan HDP’nin eş başkanına
25 Oca 2018 / Per 11:28
/ 53 Kez Okundu
| |

TSK’nin Afrin bölgesine başlattığı "Zeytin Dalı" harekatı ile ilgili sosyal medyadan terör propagandası yaptığı belirlenen HDP’nin İl Eş Başkanı ve partinin üst kurul delegesi Baki Yıldırım ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alındı

TSK’nin Afrin bölgesine başlattığı "Zeytin Dalı" harekatı ile ilgili sosyal medyadan terör propagandası yaptığı belirlenen HDP’nin İl Eş Başkanı ve partinin üst kurul delegesi Baki Yıldırım ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, TSK’nın Afrin’de terör örgütü PKK/PYD-YPG ve DEAŞ’a yönelik düzenlediği "Zeytin Dalı Harekatı" ile ilgili sosyal medyada terör propagandayapan şahıslarla ilgili çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polisin yaptığı çalışmada, terör örgütünü destekleyip, operasyonu haksız göstermeye çalışıp taban oluşturmaya çalışan HDP Elazığ İl Eş Başkanı Baki Yıldırım ile birlikte 2 şüpheli tespit edildi. Polis zamanlı operasyonla 2 şüpheliyi de gözaltına aldı.
İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan HDP’nin İl Eş Başkanı Yıldırım ile birlikte 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.