Su kaybını en fazla azaltan il Malatya

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Su kaybını en fazla azaltan il Malatya
04 Oca 2018 / Per 11:40
/ 38 Kez Okundu
| |

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) G enel Müdürü Dr. Özgür Özdemir,” Son 3 yıl içerisinde 81 il belediye içerisinde su kaybını ez fazla azaltan il olduk” dedi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) G enel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Müstak il Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ziyaret etti. Ziyarette konuşan MASKİ G enel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, MASKİ’nin faaliyetleri hakkında b ilg iler verdi. Özdemir, “MASKİ g enel müdürlüğü olarak çok yoğun bir yıl geçerdik, görüldüğü gibi şu anda Malatya ‘da yağış yok, kış ayında olmamıza rağm en bahar havası yaşıyoruz, bu durumda hemşer ilerimize su sıkıntısı yaşatmamak için ciddi şek ilde çalışıyoruz ve yaza doğru bir hazırlık yapıyoruz. Geç en yıl bu zamanlar biraz sıkıntı yaşamıştık onun sebebi de bir aya içerisinde yaklaşık 400-500 lt saniye suyun debisinin düşmesiydi 2 bin 400 lerd en bin 900 seviyesine düşmüştü. Şu an yağış olmamasına rağm en çok şükür sıkıntı yaşamıyoruz. Bunun en önemlisi sebebi de su kayıplarını en aza indirmemiz. Son 3 yıl içerisinde 81 il belediye içerisinde su kaybını ez fazla azaltan il olduk” dedi.
MÜSİAD Malatya Şube, Hüseyin Kalan ziyarett en duyduğu memnuniyeti d ile getirerek, " Malatya’daki su ve kanalizasyon işlerinde bir şikayetimizin olmaması memnuniyetimizin olduğu anlamına geliyor. Bu başarıda başta g enel müdürümüzün ve ekibin büyük başarısı var. Yaptıkları rakamsal yatırımları bunu görüyoruz, bunda sonra yapacağı çalışmalarda k endisini destekliyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.