Sünnet elbisesi alımında ’fırsat dönemi’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sünnet elbisesi alımında ’fırsat dönemi’
08 Mar 2018 / Per 10:39
/ 58 Kez Okundu
| |

Yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte çocuğunu sünnet ettirmeyi planlayan ailelerin arayışları da başladı

Yaklaşan yaz mevsimi ile birlikte çocuğunu sünnet ettirmeyi planlayan ailelerin arayışları da başladı. Sünnet elbisesi satışı yapan mağaza işletmecileri, sezon öncesindeki bu süreci ’fırsat dönemi’ olarak değerlendirdi.
Bu yaz sezonunda çocuğunu sünnet ettirmeyi planlayan ailelerin, düğün hazırlıkları başladı. Düğünün olmazsa olmazlarından olan sünnet elbisesi konusunda ise ilgili mağaza işletmecileri, şuan itibariyle fiyatların en düşük seviyelerde olduğunu dile getirdiler.
"Alışverişlerini şimdiden tamamlamalarını öneriyorum"
Eskişehir’de uzun yıllardır sünnet elbisesi satışı üzerine mağaza işletmeciliği yapan Hamdi Demirkapı, sünnet takımı fiyatlarında geçen seneye kıyasla yüzde 10-15’lik bir artış olduğunu dile getirdi. Sezon öncesinde ailelerin sünnet elbisesi alma konusunda aceleci davranmaları gerektiğini vurgulayan Demirkapı, "Yaz aylarında bu fiyatları bulmak çok güç. Geçen seneye kıyasla yüzde 10-15’lik bir fiyat artışı oldu. Ancak yazın bu fiyatları da bulmak zorlaşır. Şuan en makul fiyatlardan sünnet takımını alabilirler. 250 liradan başlayan takımlarımız var. Pelerin takımı da 190 liradan başlıyor. Şehzade takımlarımız 250 liradan bin liraya kadar çıkıyor. Şuan bir fırsat dönemi diyebiliriz. Yazın yoğunluğu içinde, ailelerimiz bazen aradıklarını bulamayabiliyorlar. İlgi konusunda mağdur olabiliyorlar. Çok müşteri oluyor çünkü. Bizim tek hareketli dönemimiz yaz ayları. O bakımdan alışverişlerini şimdiden tamamlamalarını öneriyorum" şeklide konuştu.
"Kış ayları bizim için hazırlık dönemidir"
Tüm sünnet elbisesi satışı yapan mağazalar gibi kendilerinin de bu kış döneminde sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Hamdi Demirkapı, şunları kaydetti:
"Kış ayları bizim için hazırlık dönemidir. Tabii talep çok az oluyor. Zor durumda olduğumuz anlar oluyor. Ama yaz döneminde bunları telafi ediyoruz. İnşallah bu yaz dönemi de herkes için bereketli geçer. Ailelerimiz de çocuklarımız da bizler memnun oluruz."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.