Suriyeli çocuklar yüzme öğreniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
12 Kas 2017 / Paz 13:07
/ 16 Kez Okundu
| |

Suriyeli çocuklar, Şişli Belediyesi Fulya Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi aldı

Suriyeli çocuklar, Şişli Belediyesi Fulya Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi aldı. Gün boyu suyun tadını çıkararak, alanında uzman eğitmenlerden yüzme eğitimi alan çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.
Şişli Belediyesi, Göçmen Dayanışma Derneği ile imzaladığı protokol kapsamında ilçedeki mültecilere yönelik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli aktivitelerle toplumsal hayata kazandırılmaya çalışılan 20 Suriyeli mülteci çocuk, Şişli Belediyesi Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimi aldı. Eğitmenler eşliğinde suyun tadını çıkararak yüzme öğrenmeye çalışan çocukları, aileleri de yalnız bırakmadı.

"Çocuklarımız yüzme eğitimi alıyorlar"
Çocuğunu yüzme eğitimine getirdiğini belirten Pervin Bouzi, “Biz burada çok mutluyuz. Bugün Şişli Belediyesi’nin yüzme havuzuna geldik, çocuklarımız yüzme eğitimi alıyorlar. Göçmen Dayanışma Derneği ile iş birliği içerisinde hizmet sunarak, bizleri bu sıkıntılı dönemimizde yalnız bırakmayan Şişli Belediye Başkanımız Hayri İnönü’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İlk defa suya girdiğini söyleyen Nadin Bouzi ise, “Ben çok mutluyum. Çünkü ilk kez suya giriyorum. Yüzmeyi öğreniyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.