Tarihi duruşma öncesi geniş güvenlik önlemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
04 Eki 2017 / Çar 09:17
/ 18 Kez Okundu
| |

Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde Şubat ayında başlayan ‘Cumhurbaşkanına Suikast girişimi ve 2 polisin şehit edilmesi’ duruşmasında karar öncesi duruşmanın yapılacağı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası çevresinde Emniyet ve Jandarma ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı

Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde Şubat ayında başlayan ‘Cumhurbaşkanına Suikast girişimi ve 2 polisin şehit edilmesi’ duruşmasında karar öncesi duruşmanın yapılacağı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası çevresinde Emniyet ve Jandarma ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı.
43’ü tutuklu 46 sanıklı davada 37 sanık hakkında 6’şar kez müebbet hapis isteniyor. Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında sanıklar ile ilgili son karar bugün mahkeme heyeti tarafından sanıkların yüzüne okunacak. Duruşmanın güvenliği ile ilgili Muğla Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı duruşma salonunun çevresinde geniş güvenli önlemi aldı. Denizli ve Aydın illerinden takviye ekip gelirken 300 polis ve 200 jandarma bina içi ve dışında önlem aldı. Özel Hareket timleri de duruşma salonu ve salona yakın binaların çatılarında duruşma boyunca güvenliği sağlayacak.
Basın büyük ilgi gösteriyor.
Muğla’daki tarihi duruşmaya yerel ve ulusal basın da büyük ilgi gösterdi. Duruşma için 50’den fazla basın mensubu sabah erken saatlerde duruşma salonu yanındaki yerlerini aldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.