TED Şanlıurfa Koleji, bu yıl liselilere de kapılarını açıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TED Şanlıurfa Koleji, bu yıl liselilere de kapılarını açıyor
13 Mar 2018 / Sal 11:21
/ 34 Kez Okundu
| |

Türk Eğitim Derneği önümüzdeki eğitim öğretim yılında liselilere de kapılarını açacak

Türk Eğitim Derneği önümüzdeki eğitim öğretim decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="yıl" href="/tag/yil/" >yılında decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="liselilere" href="/tag/liselilere/" >liselilere de kapılarını açacak.
decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="TED" href="/tag/ted/" >TED decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Şanlıurfa" href="/tag/sanliurfa/" >Şanlıurfa decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Koleji" href="/tag/koleji/" >Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, 2018-2019 eğitim öğretim decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="yıl" href="/tag/yil/" >yılında 9. ve 10. sınıflara da öğrenci kadecoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="bu" href="/tag/bu/" >bul edeceklerini söyledi.
Yenilikçi eğitim anlayışını lise sıralarına da taşıyacaklarını anlatan Şamat, “Lise eğitimimizde decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="bu" href="/tag/bu/" >bugünün gençleri yarının yetişkinleri, çok yönlü, ileri görüşlü, farkındalığı yüksek, üretici ve özgüven sahibi bireyler olarak hayata hazırlanacaktır” dedi.
“Lise döneminin önemi”
İletişimin daha da önem kazandığı ve karakterin oturmaya başladığı lise decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="yıl" href="/tag/yil/" >yıllarının, öğrenciler için her zaman özel olduğuna vurgu yapan Şamat, ”Bu decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="yıl" href="/tag/yil/" >yıllarda öğrenciler, yeteneklerini ve ilgi alanlarını anlamlandırıp, hayatlarının geri kalanında nasıl kullanacaklarını ve meslek seçimlerinde nasıl değerlendireceklerini kararlaştırmaya başlar. Bu dönemde decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="TED" href="/tag/ted/" >TED decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Şanlıurfa" href="/tag/sanliurfa/" >Şanlıurfa decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="Koleji" href="/tag/koleji/" >Koleji danışman öğretmenleri ve kariyer planlama uzmanlarımız decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="bu" href="/tag/bu/" >bu süreçte her zaman onların yanında olacaktır” diye konuştu.
Şamat, her türlü fiziki donamıma sahip kampüslerinde decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="liselilere" href="/tag/liselilere/" >liselilere özgü, kütüphane, fizik ve kimya laboratuvarları, bilgisayar laboratuvarları, müzik atölyeleri, görsel sanatlar atölyeleri ve kulüp odaları özel tasarımlarıyla öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkıda decoration: underline;" rel="dofollow" target="_blank" title="bu" href="/tag/bu/" >bulunacağını sözlerine ekledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.