Tekdenli öğrenciler trafik güvenliği ve yol eğitimi aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tekdenli öğrenciler trafik güvenliği ve yol eğitimi aldı
26 Mar 2018 / Pzt 13:49
/ 115 Kez Okundu
| |

Özel Tekden İlkokulu öğrencileri, Türkiye Motor Sporları Federasyonu Kadın Komisyonu başkan ekibi tarafından trafik güvenliği ve yol eğitimi aldı

Özel Tekden İlkokulu öğrencileri, Türkiye Motor Sporları Federasyonu Kadın Komisyonu başkan ekibi tarafından trafik venliği" href="/tag/gu venligi/">gü venliği ve yol eğitimi aldı.
Tekden Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Özel Tekden İlkokulu Müdür Yardımcısı Aydın Kızılkaya, “Türkiye Motor Sporları Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Yeşim Hanım ve ekibi okulumuzda trafik eğitimi ve yol venliği" href="/tag/gu venligi/">gü venliği ile ilgili 4. sınıflarımıza yönelik olarak etkinlik gerçekleşecek. Ekiple birlikte verilecek eğitim öğrencilerimiz trafik eğitiminin önemini, yol venliği" href="/tag/gu venligi/">gü venliğinin nasıl olması ile ilgili hem anne ve babalarını değerlendirmeleri hem ileri yaşta kendilerinin kazalardan nasıl korunabilecekleri ile ilgili kazanımları elde etmeleri için bu etkinliği düzenliyoruz" diye konuştu.
Etkinlikte video gösterinin ardından Motor Sporları Federasyonu Kadın Komisyonu Başkanı Yeşim Bostancı ve ekibi öğrencilere trafik venliği" href="/tag/gu venligi/">gü venliği ve yol eğitimi ile ilgili bilgiler verdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.