Tekirdağ’ın en kalabalık mahallesine kameralar yerleştirilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tekirdağ’ın en kalabalık mahallesine kameralar yerleştirilecek
13 Ara 2017 / Çar 11:04
/ 74 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Tekirdağ’ın en kalabalık mahallesi olan Kızılpınar Mahallesi’nde güvenliğin daha da iyi sağlanması için mahallenin geneline Kent Güvenlik Sistemi kapsamındaki kameralar yerleştiriliyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan Tekirdağ’ın en kalabalık mahallesi olan Kızılpınar Mahallesi’nde güv enliğin daha da iyi sağlanması için mahall enin g eneline K ent Güv enlik Sistemi kapsamındaki kameralar yerleştiriliyor. Ayrıca muhtarlığın hem en yanına ise Jandarma Asayiş noktası kuruldu.
Sadece geçtiğimiz ay bin kişinin üzerinde göç alan ve Tekirdağ’ın nüfusu en çok mahallesi olan Kızılpınar Mahallesi’nde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tedbiri eld en bırakmıyor. Olası her olaya karşı mahalledeki güv enlik önlemlerine hassaslıkla müdahale etmek için Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın talimatıyla mahalleye ‘Asayiş Noktası’ kuruldu.
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, jandarmanın ilçe merkezinde olduğunu ve olaylara geç müdahale etmemesi adına Kızılpınar Mahallesi’ne bir nokta oluşturmanın faydalı olacağını kaydetti.
Sistemin faydası kısa sürede görüldü. Mahalledeki birçok olay jandarmanın kısa sürede müdahalesiyle büyümed en önl endi. Ayrıca mahalle g enelinde 7/24 kayıt yapacak K ent Güv enlik Sistemi kapsamında kameralar yerleştirilmeye başlanıldı. Mahall enin giriş, çıkış ve iç noktalarına yerleştirilecek onlarca kamera ile mahalledeki güv enlik sürekli takip edilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.